آزادی بیاناجتماعتجاوز آمریکایی-صهیونی به ایرانتروریسمجنگجهانحقوق بشرخبرسیاستنظامی

حمایت یک‌سوم آمریکایی‌ها از جنگ با ایران؛ کاهش بی‌سابقه پشتیبانی افکار عمومی

خبرگزاری دید: نتایج تازه‌ترین نظرسنجی مشترک رویترز ـ ایپسوس نشان می‌دهد تنها یک‌سوم شهروندان آمریکایی از ادامه جنگ با ایران حمایت می‌کنند و اکثریت معتقدند دونالد ترامپ اهداف این جنگ را به‌روشنی توضیح نداده است. این میزان حمایت، پایین‌ترین سطح از زمان آغاز حملات آمریکا و اسرائیل در ۲۸ فبروری ارزیابی شده است.

بر اساس این نظرسنجی آنلاین که از ۲۵ تا ۲۷ جولای با مشارکت ۱٬۲۴۶ بزرگسال آمریکایی انجام شده، ۶۹ درصد پاسخ‌دهندگان گفته‌اند ترامپ نتوانسته اهداف مشارکت نظامی آمریکا در ایران را به‌طور شفاف بیان کند. داده‌ها نشان می‌دهد محبوبیت جنگ در میان افکار عمومی آمریکا از زمان آغاز آن، همواره کمتر از ۴۰ درصد بوده است؛ سطحی که در مقایسه با جنگ‌های عراق و افغانستان به‌مراتب پایین‌تر است.

در بخش دیگری از این نظرسنجی، رأی‌دهندگان مستقل در انتخابات میان‌دوره‌ای کانگرس گرایش بیشتری به نامزدهای دموکرات نشان داده‌اند؛ به‌گونه‌ای که ۳۶ درصد از آنان از نامزد دموکرات و ۲۰ درصد از نامزد جمهوری‌خواه حمایت کرده‌اند.

کاخ سفید در واکنش به این نظرسنجی تأکید کرده که ترامپ تصمیم‌های خود را بر اساس نظرسنجی‌ها اتخاذ نمی‌کند و همچنان بر جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای تمرکز دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا