افغانستانانفجارجنگخبرسیاستنظامی

ادامه تنش‌های امنیتی در بدخشان؛ حمله راکتی به پاسگاه طالبان در فیض‌آباد

خبرگزاری دید: منابع محلی در ولایت بدخشان از حمله راکتی به یک پاسگاه طالبان در منطقه دوراهی ارگو شهر فیض‌آباد خبر می‌دهند. به گفته این منابع، پس از این حمله صدای شلیک‌های پراکنده در محل شنیده شده و همزمان با افزایش حملات مخالفان طالبان، این گروه در حال تقویت نیروها و آماده‌سازی برای عملیات گسترده در این ولایت است.

منابع محلی در ولایت بدخشان اعلام کردند که یک پاسگاه طالبان در منطقه دوراهی ارگو، مقابل دانشگاه بدخشان در شهر فیض‌آباد، شام چهارشنبه ۷ اسد هدف حمله راکتی قرار گرفته است.

به گفته این منابع، پس از وقوع این حمله صدای شلیک‌های پراکنده در اطراف محل حادثه شنیده شده است. تاکنون هیچ گروهی مسوولیت این حمله را بر عهده نگرفته و طالبان نیز درباره این رویداد اظهار نظر رسمی نکرده‌اند.

این حمله در حالی رخ داده که طی هفته‌های اخیر فعالیت گروه‌های مخالف طالبان در ولایت بدخشان افزایش یافته است. منابع محلی از وقوع حملات متعدد علیه مواضع طالبان در ولسوالی‌های یفتل، درایم، زیباک، کشم و شماری دیگر از مناطق این ولایت خبر داده‌اند.

همزمان، منابع آگاه گفته‌اند که طالبان در واکنش به افزایش حملات مخالفان، نیروهای تازه‌نفس را به بدخشان اعزام کرده و شماری از فرماندهان ارشد این گروه نیز برای هماهنگی یک عملیات گسترده در این ولایت حضور یافته‌اند.

بدخشان در ماه‌های اخیر به یکی از مهم‌ترین کانون‌های درگیری میان طالبان و گروه‌های مخالف این گروه تبدیل شده و گزارش‌ها از تشدید تنش‌های امنیتی در بخش‌های مختلف این ولایت حکایت دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا