آثار تاریخیافغانستانخبرفرهنگ و هنر

کشف سکه دو هزار ساله در بغلان؛ اثر یونان باختر به موزیم سپرده شد

خبرگزاری دید: یک سکه باستانی با قدمت حدود دو هزار سال در ولسوالی برکه بغلان توسط یک کودک پیدا شد و پس از طی مراحل قانونی، به موزیم محلی ریاست اطلاعات و فرهنگ این ولایت سپرده شد. بررسی‌های ابتدایی نشان می‌دهد این اثر متعلق به دوره یونان باختر است.

کشف سکه دو هزار ساله در بغلان؛ اثر یونان باختر به موزیم سپرده شد

اسدالله مصطفی هاشمی، رئیس اطلاعات و فرهنگ طالبان در بغلان، اعلام کرده که یک سکه باستانی با قدمت تقریبی دو هزار سال پس از کشف و تکمیل مراحل قانونی، به‌گونه رسمی به موزیم محلی این ریاست سپرده شده است. به گفته او، این سکه را یک پسر خردسال هنگام چراندن گوسفندان در ولسوالی برکه پیدا کرده است.

کشف سکه دو هزار ساله در بغلان؛ اثر یونان باختر به موزیم سپرده شد

هاشمی گفته که این اثر تاریخی پس از بررسی‌های ابتدایی، مربوط به دوره یونان باختر تشخیص داده شده، اما برای تعیین دقیق تاریخ، ویژگی‌ها و اصالت آن، بررسی‌های تخصصی بیشتر انجام خواهد شد. او تأکید کرده که این سکه اکنون در موزیم محلی اطلاعات و فرهنگ بغلان نگهداری می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا