خبرگزاری دید: ضیاءالحق سرحدی، معاون ارشد اتاق مشترک تجارت و صنایع افغانستان و پاکستان، گفته است که ادامه انسداد تجارت میان افغانستان و پاکستان در ۱۰ ماه گذشته، حدود یک میلیارد دالر به صادرکنندگان پاکستانی زیان وارد کرده است.

به گفته وی، صادرات سالانه پاکستان به افغانستان حدود ۱.۵ میلیارد دالر و صادرات افغانستان به پاکستان حدود ۸۰۰ میلیون دالر بوده است. در نتیجه این محدودیتها، صادرکنندگان افغانستانی نیز در ۱۰ ماه گذشته حدود ۵۳۳ میلیون دالر زیان متحمل شدهاند.
ضیاءالحق سرحدی همچنین افزود که توقف تجارت ترانزیتی از مسیر افغانستان، حدود ۲۲۵ میلیون دالر به صادرات پاکستان به کشورهای آسیای مرکزی خسارت وارد کرده است.
وی تاکید کرد که بسته ماندن مسیرهای تجاری میان دو کشور، هزاران نفر را بهصورت مستقیم و غیرمستقیم بیکار کرده و افزایش بیکاری، پیامدهای منفی بر وضعیت امنیتی و نظم عمومی در ولایت خیبر پختونخوا و ولسوالیهای ادغامشده این ایالت بر جای گذاشته است.