اسلایدشوجنگخبرسیاستنظامی

پزشکیان در دیدار با عاصم منیر: آمریکا باید رویکرد خود را تغییر دهد

خبرگزاری دید: رئیس‌جمهور ایران در دیدار با فیلد مارشال عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان، بر ضرورت اصلاح رفتار آمریکا و پایبندی واشنگتن به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد تأکید کرد. این موضوع در دیدارهای جداگانه قالیباف و رضایی نیز محور اصلی گفت‌وگوها بود.

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، در دیدار با فرمانده ارتش پاکستان گفت تکیه آمریکا بر زور و فشار، راهگشا نیست و واشنگتن باید تعامل خود را بر مبنای حقوق بین‌الملل اصلاح کند. او پایبندی به توافق اسلام‌آباد، وحدت امت اسلامی و تاب‌آوری ملی ایران را مهم‌ترین عوامل بازدارنده در برابر فشارها و توطئه‌های خارجی دانست.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در دیدار جداگانه با عاصم منیر با اشاره به بدعهدی‌های آمریکا در اجرای تفاهمنامه اسلام‌آباد تأکید کرد: «تعهدات طرفین روشن است و این آمریکا بود که مانع ثبات شد و دلیل تازه‌ای برای بی‌اعتمادی ایجاد کرد.» او افزود جمهوری اسلامی تحت فشارها قرار نمی‌گیرد و واشنگتن باید به تعهدات خود پایبند باشد.

محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران نیز در دیدار با فرمانده ارتش پاکستان بر مدیریت امنیتی ایران در تنگه هرمز و ضرورت اقدامات عملی آمریکا در اجرای شروط تفاهمنامه تأکید کرد و گفت تغییر رفتار واشنگتن شرط تحقق ثبات منطقه‌ای است.

عاصم منیر در همه دیدارها بر ادامه نقش تسهیل‌گر پاکستان، بررسی دقیق مسیرهای دیپلماتیک و تقویت روابط برادرانه با ایران تأکید کرد و اشتراکات تاریخی و فرهنگی دو کشور را سرمایه‌ای برای عبور از شرایط پیچیده کنونی دانست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا