افغانستانامنیت و حوادثجهانخبرعدلی و قضایینظامی

حمله راست افراطی استرالیا به افشاگر جنایات نظامیان در افغانستان

خبرگزاری دید: افشاگری درباره جنایات نیروهای ویژه استرالیا در افغانستان، با حمله جریان راست افراطی این کشور به یکی از شاهدان پرونده وارد مرحله تازه‌ای شده است. این اقدام نگرانی‌ها درباره تلاش برای تضعیف روند پاسخگویی به جنایات جنگی را افزایش داده است.

حزب راست‌گرای افراطی «وان نیشن» حملات شدیدی را علیه «اندرو هستی» نماینده پارلمان و فرمانده پیشین نیروهای ویژه استرالیا، آغاز کرده و او را به دلیل نقش در پیگیری قضایی پرونده جنایات نظامیان این کشور در افغانستان به «خیانت» متهم کرده است.

هستی که از فرماندهان پیشین نیروهای ویژه استرالیا بوده، در جریان پرونده «بن رابرتز-اسمیت» علیه این نظامی استرالیایی شهادت داده بود. رابرتز-اسمیت به کشتن غیرنظامیان افغان در جریان ماموریت‌های نظامی در افغانستان متهم شده بود.

این تحولات در حالی رخ داده که گزارش رسمی «بررتون» از نقش نیروهای ویژه استرالیا در قتل غیرقانونی دست‌کم ۳۹ غیرنظامی و شهروند افغانستان در ولایت ارزگان پرده برداشت. پرونده رابرتز-اسمیت نیز از مهم‌ترین پرونده‌های مرتبط با این گزارش به شمار می‌رود.

حمله جریان‌های راست افراطی به شاهدان و افشاگران این پرونده، بار دیگر این پرسش را مطرح کرده است که آیا فشارهای سیاسی در استرالیا می‌تواند روند رسیدگی به اتهامات مربوط به جنایات جنگی نیروهای این کشور در افغانستان را تحت تاثیر قرار دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا