جهانخبرسیاستمنطقه

هند ادعای مسمومیت غذایی رهبران چین و آفریقای جنوبی را رد کرد

خبرگزاری دید: وزارت خارجه هند گزارش‌های منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی درباره بیمارشدن شماری از رهبران شرکت‌کننده در هجدهمین اجلاس بریکس در دهلی ‌نو بر اثر مسمومیت غذایی را رد کرد و این ادعاها را گمراه‌کننده خواند.

هند ادعای مسمومیت غذایی رهبران چین و آفریقای جنوبی را رد کرد

این ادعاها پس از آن منتشر شد که دفتر سیریل رامافوسا، رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی، اعلام کرد او پس از بازگشت از اجلاس بریکس به دلیل ناخوشی و بنا بر توصیه پزشکان، موقتاً از برنامه‌های عمومی کناره‌گیری کرده است. با این حال، دفتر ریاست‌جمهوری آفریقای جنوبی علت بیماری او را اعلام نکرده است.

همزمان، ادعاهایی درباره بیمارشدن شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین نیز در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد، اما هیچ منبع رسمی یا معتبر این ادعاها، از جمله ارتباط آن با مصرف غذای هندی را تأیید نکرده است. شی جین‌پینگ در جریان اجلاس بریکس در نشست رسمی این سازمان شرکت کرده بود.

وزارت خارجه هند با هشدار درباره انتشار این مطالب، از کاربران خواسته است ادعاهای تأییدنشده درباره وضعیت سلامتی رهبران شرکت‌کننده در اجلاس را بازنشر نکنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا