افغانستاناقتصاد و توسعهجهانخبرسیاست

پاکستان بازگشایی مرز و تجارت با افغانستان را به اقدام امنیتی کابل گره زد

خبرگزاری دید: اسلام‌آباد اعلام کرده است که برای بازگشایی گذرگاه‌های مرزی، ازسرگیری تجارت ترانزیتی و تقویت ارتباطات منطقه‌ای با افغانستان آمادگی دارد.

سجاد حیدر خان،،سخنگوی وزارت خارجه پاکستان اعلام کرد این کشور آماده بازگشایی گذرگاه‌های مرزی با افغانستان و ازسرگیری تجارت ترانزیتی است، اما تحقق این امر را به توقف فعالیت‌های مسلحانه و آنچه اسلام‌آباد «تروریسم برخاسته از خاک افغانستان» می‌خواند، مشروط کرده است.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان، در نشست خبری هفتگی این وزارتخانه گفت اگر افغانستان در زمینه مقابله با گروه‌های مسلح مخالف پاکستان همکاری کند، دلیلی برای ادامه بسته‌ماندن مرزها و توقف تجارت وجود نخواهد داشت.

وی افزود پاکستان همچنین آماده است افغانستان را به‌عنوان یک مسیر اتصال منطقه‌ای مورد استفاده قرار دهد و ازسرگیری فعالیت‌های تجاری میان دو کشور را در چارچوب تأمین امنیت دنبال کند.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان همچنین گفت اسلام‌آباد برای کاهش تنش با کابل از ظرفیت کشورهای میانجی از جمله چین، ترکیه و قطر استفاده کرده، اما به گفته او، این تلاش‌ها تاکنون به نتیجه مورد انتظار نرسیده است.

حیدر خان مدعی شد پاکستان از طرف افغانستان تضمینی درباره جلوگیری از فعالیت گروه‌های مسلح علیه این کشور دریافت نکرده و اکنون مسئولیت اقدام را متوجه طرف افغان دانست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا