اسلایدشوافغانستانامنیت و حوادثتروریسمجنگخبرسیاست

حملات پاکستان؛ اتمر بر گفت‌وگوی ملی و ایجاد اجماع داخلی در افغانستان تأکید کرد

خبرگزاری دید : در پی افزایش واکنش‌ها به حملات هوایی پاکستان بر افغانستان، وزیر خارجه پیشین افغانستان با هشدار نسبت به تشدید بحران‌های امنیتی، از طالبان خواسته است با راه‌اندازی گفت‌وگوی ملی، زمینه مشارکت گسترده سیاسی و ایجاد وحدت داخلی را فراهم کند.

محمدحنیف اتمر، وزیر خارجه پیشین افغانستان، با محکوم‌کردن تلفات غیرنظامیان در این حملات گفته است که ادامه درگیری‌های فرامرزی، هم‌زمان با وجود شکاف‌های سیاسی و اجتماعی در داخل افغانستان، می‌تواند زمینه‌ساز بی‌ثباتی بیشتر شود.

وی از طالبان خواسته است برای تقویت همبستگی ملی و تأمین مشروعیت سیاسی، به گفت‌وگو با جریان‌ها و گروه‌های مختلف افغانستان روی آورد.

اتمر همچنین گفته است که دفاع از تمامیت ارضی کشور نیازمند نظامی است که از حمایت مردم برخوردار باشد و حقوق بنیادی شهروندان را رعایت کند.

در کنار اتمر، زلمی خلیل‌زاد نیز خواهان پایان اقدامات نظامی و ازسرگیری گفت‌وگو میان افغانستان و پاکستان شده است.

از سوی دیگر، جلیل‌الله سادات، رهبر جبهه متحد افغانستان، گفته است که حضور گروه‌های مسلح نباید بهانه‌ای برای هدف قراردادن غیرنظامیان باشد.

کریم خرم، وزیر پیشین اطلاعات و فرهنگ افغانستان نیز سیاست نظامی پاکستان را مورد انتقاد قرار داده و درباره پیامدهای ادامه این وضعیت بر روابط دو کشور هشدار داده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا