افغانستانجهانخبرسیاستصلحنظامی

مسکو آماده میانجی‌گری میان افغانستان و پاکستان شد

خبرگزاری دید: نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه در امور افغانستان از آمادگی مسکو برای میانجی‌گری میان افغانستان و پاکستان خبر داد.

ضمیر کابلوف، نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه در امور افغانستان، اعلام کرد که مسکو آمادگی دارد در صورت درخواست رسمی افغانستان و پاکستان، برای حل اختلافات میان دو کشور میانجی‌گری کند.

کابلوف با اشاره به ظرفیت‌های «فرمت مسکو» گفت روسیه می‌تواند از این سازوکار برای نزدیک‌کردن مواضع کابل و اسلام‌آباد و فراهم‌کردن زمینه گفت‌وگو و مصالحه میان دو طرف استفاده کند.

وی همچنین از احتمال حضور مقام‌های بلندپایه افغانستان و پاکستان در نشست آتی «فرمت مسکو» در پنجم اکتبر خبر داد.

این اظهارات در حالی مطرح شده است که اختلافات میان کابل و اسلام‌آباد در ماه‌های اخیر بر روابط دو کشور سایه انداخته و تلاش‌های منطقه‌ای برای کاهش تنش‌ها ادامه دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا