افغانستانتروریسمخبرسیاستمنطقه

اسلام‌آباد: هند حامی طالبان در حملات تروریستی علیه پاکستان است

خبرگزاری دید: پاکستان ادعا کرده است که هند با ارایه حمایت‌های مادی و لوجستیکی به حکومت طالبان در افغانستان، زمینه انجام حملات تروریستی علیه پاکستان را فراهم می‌کند.

اسلام‌آباد: هند حامی طالبان در حملات تروریستی علیه پاکستان است

محمد جواد اجمل، مشاور نمایندگی دایمی پاکستان در سازمان ملل متحد، این اظهارات را روز ۷ اکتوبر در پاسخ به سخنان نماینده هند در سازمان ملل مطرح کرده است.

اجمل گفته که «علاقه تازه» هند به حکومت طالبان تصادفی نیست و دهلی‌نو در پوشش کمک‌های بشردوستانه، از مقام‌های طالبان حمایت می‌کند.

او افزوده است: «آن‌ها تحت پوشش کمک‌های بشردوستانه، به‌طور فعال از رژیم طالبان با حمایت مادی و لوجستیکی برای انجام حملات تروریستی علیه پاکستان پشتیبانی می‌کنند.»

نماینده پاکستان در سازمان ملل همچنین مدعی شده که هند از گروه‌های نیابتی در افغانستان برای حمایت از گروه‌های مسلح، از جمله تحریک طالبان پاکستان (TTP) و ارتش آزادی‌بخش بلوچستان (BLA)، استفاده می‌کند.

اجمل تاکید کرده است: «علاقه تازه آن‌ها به رژیم طالبان تصادفی نیست.»

او گفت پاکستان پیش از این نیز بارها جامعه جهانی را نسبت به تلاش‌های هند برای «ایجاد اختلاف و ایجاد بی‌ثباتی» در منطقه هشدار داده است.

این مقام پاکستانی همچنین اعلام کرد که اسلام‌آباد برای حفاظت از حاکمیت، تمامیت ارضی، مردم و امنیت خود، «تمام اقدامات لازم» را انجام خواهد داد.

ادعاهای مطرح‌شده از سوی نماینده پاکستان درباره حمایت هند از طالبان و گروه‌های مسلح، در این اظهارات ارائه شده و در متن حاضر جزئیات یا شواهد مستقلی برای اثبات آن ارائه نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا