امنیت و حوادثجنگجهانخبرسیاستمنطقه

هشدار آمریکا به کارمندانش ؛ از ۳ فرودگاه اصلی عربستان مشروط به مجوز ویژه استفاده کنید

خبرگزاری دید: سفارت آمریکا در عربستان سعودی، استفاده کارکنان دولت این کشور از سه فرودگاه اصلی عربستان در ریاض، جده و دمام را به دریافت مجوز ویژه مشروط کرده است. این تصمیم در پی افزایش نگرانی‌های امنیتی و حملات اخیر به فرودگاه بین‌المللی ملک خالد در ریاض اتخاذ شده است.

هشدار آمریکا به کارمندانش ؛ از 3 فرودگاه اصلی عربستان مشروط به مجوز ویژه استفاده کنید

بر اساس اعلام سفارت آمریکا، این محدودیت ابتدا برای فرودگاه بین‌المللی ملک خالد در ریاض اعمال شد و اکنون فرودگاه‌های جده و دمام را نیز دربر می‌گیرد.

سفارت آمریکا همچنین در پی حملات روز گذشته به فرودگاه ملک خالد، به شهروندان این کشور توصیه کرده که از این فرودگاه و مناطق اطراف آن دوری کنند و هنگام استفاده از فرودگاه‌های اصلی عربستان احتیاط بیشتری به خرج دهند.

در این هشدار، احتمال لغو پروازها، بسته ‌شدن حریم هوایی و اختلال در سفرها نیز مطرح شده است. سفارت از مسافران خواسته که برای اطلاع از وضعیت پروازها، مستقیماً با شرکت‌های هواپیمایی و فرودگاه‌ها تماس بگیرند.

این محدودیت‌ها در حالی گسترش یافته که نگرانی‌های امنیتی ناشی از حملات منتسب به جنبش انصارالله یمن، فعالیت فرودگاه‌های اصلی عربستان را با اختلال گسترده در برنامه‌های پروازی مواجه کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا