افغانستاناقتصاد و توسعهحوادث طبیعیخبر

اجرای بیش از هزار پروژه برای کاهش خسارات سیلاب در افغانستان

خبرگزاری دید: نورالدین ترابی، رئیس اداره آمادگی مبارزه با حوادث ، از اجرای بیش از هزار پروژه با هدف کاهش خسارات ناشی از سیلاب در کشور خبر داده است.

اجرای بیش از هزار پروژه برای کاهش خسارات سیلاب در افغانستان

به گفته ترابی، این پروژه‌ها شامل ساخت دیوارهای استنادی و پاک‌سازی مسیرهای عبور سیلاب می‌شود و با هدف کاهش آسیب‌پذیری مناطق در برابر حوادث طبیعی اجرا شده‌اند.

رئیس اداره آمادگی مبارزه با حوادث همچنین از جامعه جهانی و سازمان‌های بین‌المللی خواسته که برای مقابله با پیامدهای تغییرات اقلیمی و بلایای طبیعی، توجه و همکاری خود با افغانستان را افزایش دهند.

افغانستان به‌دلیل آسیب‌پذیری در برابر تغییرات اقلیمی، بارندگی‌های شدید و سیلاب‌های ویرانگر، با خطرهای فزاینده‌ای روبه‌رو است؛ خطرهایی که افزون بر تلفات انسانی، خانه‌ها، زمین‌های زراعتی و زیرساخت‌های اقتصادی را نیز تهدید می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا