پرونده هاتجاوز آمریکایی-صهیونی به ایرانجنگجهانخبرسیاستمنطقه

اوباما: جنگ امریکا با ایران غیرضروری است و موقف راهبردی تهران را تقویت کرده است

خبرگزاری دید: رئیس‌جمهور پیشین ایالات متحده، جنگ دونالد ترامپ با ایران را غیرضروری خوانده و گفته است که این جنگ به‌جای تحقق اهداف واشنگتن، موقف راهبردی تهران را تقویت کرده است.

اوباما: جنگ امریکا با ایران غیرضروری است و موقف راهبردی تهران را تقویت کرده است

باراک اوباما در یک گردهمایی انتخاباتی در ایالت میشیگان گفته است که دونالد ترامپ جنگی را آغاز کرده که به گفته او، مردم امریکا نه خواهان آن بودند و نه برای آن به ترامپ رأی داده بودند.

وی با اشاره به توافق هسته‌ای ایران (برجام) که در دوران ریاست‌جمهوری‌اش امضا شد، تأکید کرده است که این توافق توانسته بود بدون توسل به اقدام نظامی، محدودیت‌هایی بر برنامه هسته‌ای ایران وضع کند.

رئیس‌جمهور پیشین امریکا همچنین گفته است که در پی این جنگ، پایگاه‌ها و متحدان واشنگتن هدف حملات قرار گرفته‌اند و شماری از نیروهای امریکایی کشته و صدها تن دیگر زخمی شده‌اند.

اوباما همچنان نسبت به کاهش‌ذخایر موشکی‌امریکا ابراز نگرانی کرده و این وضعیت را از پیامدهای جنگ دانسته است.

اظهارات اوباما در حالی مطرح می‌شود که پیامدهای نظامی، سیاسی و اقتصادی جنگ امریکا با ایران همچنان موضوع بحث و اختلاف‌نظر در محافل سیاسی این کشور است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا