افغانستانخبرسیاست

هیات طالبان در نشست معیارهای کشورهای اسلامی در روسیه شرکت می‌کند

خبرگزاری دید: هیاتی دو نفره از اداره معیار و کیفیت حکومت طالبان (ASQA) برای شرکت در نشست سالانه مؤسسه معیارها و اندازه‌شناسی کشورهای اسلامی (SMIIC) به شهر کازان روسیه سفر کرده است.

بر اساس اعلام این اداره، مولوی محمد آصف قانع، معاون تخنیکی، و مولوی وحید احمد بدری، رئیس دفتر این اداره، اعضای این هیأت را تشکیل می‌دهند.

این نشست از ۲۶ تا ۲۸ اکتوبر برگزار می‌شود و موضوعاتی چون فعالیت‌های سالانه، بودجه و امور مالی، راهبرد درازمدت، همکاری‌های تخنیکی میان کشورهای عضو و برنامه‌های آینده در آن بررسی خواهد شد.

مؤسسه SMIIC زیر چتر سازمان همکاری اسلامی (OIC) فعالیت می‌کند و هدف آن هماهنگ‌سازی معیارها، بهبود کیفیت محصولات، یکسان‌سازی معیارهای حلال و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان در کشورهای عضو است.

اداره معیار و کیفیت حکومت طالبان گفته که حضور این کشور در این نشست، زمینه تبادل تجارب بین‌المللی و تقویت همکاری‌های تخنیکی و مسلکی با کشورهای اسلامی را فراهم می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا