خبرسیاستمنطقهنظامی

سوریه و عربستان توافق‌های گسترده اقتصادی و نظامی امضا کردند

خبرگزاری دید: سوریه و عربستان سعودی در نشستی با حضور احمد الشرع، رئیس‌ دولت موقت سوریه، و محمد بن سلمان، ولیعهد و نخست‌وزیر عربستان، مجموعه‌ای از توافقنامه‌ها و یادداشت‌های تفاهم را در حوزه‌های اقتصادی، توسعه‌ای و نظامی در ریاض امضا کردند.

سوریه و عربستان توافق‌های گسترده اقتصادی و نظامی امضا کردند

بر اساس گزارش‌های منتشرشده، این توافق‌ها بخش‌های مختلفی از جمله توسعه زیرساخت‌ها، انرژی، مسکن، بهداشت، صنعت، کشاورزی، محیط ‌زیست، همکاری‌های نظامی و خدمات مالی را شامل می‌شود.

در مراسم امضای این اسناد، شماری از مقام‌های ارشد دو کشور حضور داشتند. هیأت سوری شامل وزیران امور خارجه و مهاجران، دفاع، دارایی و صنعت و تجارت داخلی و رئیس دستگاه اطلاعات عمومی این کشور بود.

از طرف عربستان نیز وزیران دفاع، امور خارجه، انرژی، صنعت و منابع معدنی، محیط‌ زیست، آب و کشاورزی و شماری از مقام‌های مرتبط در این مراسم شرکت کردند.

با این حال، دفتر ریاست‌جمهوری سوریه در اطلاعیه خود جزئیاتی درباره تعداد توافقنامه‌های امضاشده، ارزش مالی آن‌ها یا زمان‌بندی اجرای این توافق‌ها منتشر نکرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا