افغانستاناقتصاد و توسعهخبرمعادن افغانستان

پنج معدن زغال‌سنگ در پلخمری با سرمایه‌گذاری بلندمدت استخراج می‌شود

خبرگزاری دید: معاونیت اقتصادی ریاست‌الوزرا از استخراج زغال‌سنگ از پنج معدن در پلخمری، با ذخایر تخمینی ۶۹.۴ میلیون تُن و عواید سالانه حدود ۶۰ میلیون دالر، خبر داده است.

پنج معدن زغال‌سنگ در پلخمری با سرمایه‌گذاری بلندمدت استخراج می‌شود

معاونیت اقتصادی ریاست‌الوزرا از تطبیق پروژه اکتشاف و استخراج معیاری زغال‌سنگ از پنج معدن در پلخمری، مرکز ولایت بغلان، خبر داده و اعلام کرده است که ذخایر تخمینی این معادن به ۶۹.۴ میلیون تُن می‌رسد.

این معاونیت در معلوماتی گفته است که پروژه یادشده در مساحتی به وسعت ۱۱۱ کیلومتر مربع تطبیق می‌شود و هدف آن اکتشاف و استخراج معیاری زغال‌سنگ از معادن مشخص‌شده در این ولایت است.

بر اساس معلومات منتشرشده، مدت قرارداد این پروژه ۳۰ سال تعیین شده و عواید سالانه آن حدود ۶۰ میلیون دالر تخمین شده است.

پلخمری، مرکز ولایت بغلان، از مناطق دارای منابع معدنی در کشور به شمار می‌رود. تطبیق این پروژه در حالی اعلام می‌شود که منابع معدنی افغانستان از جمله زغال‌سنگ، یکی از بخش‌های مهم اقتصادی کشور محسوب می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا