اسلایدشوامنیت و حوادثتحلیلجنگجهانسیاستمنطقه

ترکیه؛ قربانی داعش پروری خود

خبرگزاری دید: براساس شواهد، در زمان تسلط داعش بر عراق، امریکا و هم پیمانانش منابع نفتی عراق را تاراج نمود و داعش در واقع جاده صاف کن این چپاول بود. داستان تسلط گروه تروریستی تحریرالشام بر سوریه نیز همان داستان است.

مجلس سنای امریکا در حال بررسی لایحه تحریم ترکیه می باشد.
به گزارش رسانه های بین المللی، دو سناتور امریکایی هدف از ترتیب و پیشنهاد این لایحه به مجلس سنای این کشور را جلوگیری از حمایت بیشتر انقره از گروه های تروریستی فعال در شمال سوریه عنوان شده است.
این در حالی ست که ترکیه تنها چند هفته پیش با استفاده از گروه تروریستی تحریرالشام و دیگر گروه های تروریستی ادغام شده در ترکیب تحریرالشام، توانست دولت مستقل سوریه را ساقط کند.

‌ارائه لایحه تحریم ترکیه به مجلس سنای امریکا برای بازدارندگی انقره از حمایت های بیشتر ترکیه از گروه های تروریستی سوریه در حقیقت تایید پیش بینی هایی ست که در مورد آینده ترکیه شده بود: براساس این پیش بینی ها استفاده ترکیه از عمق استراتژیک در سوریه با استفاده از گروه های تروریستی به معنای ایجاد فضای مطلوب برای حضور پررنگ امریکا و هم پیمانان غربی اش و مجوز جنگ طلبی ها و تجاوزات بیشتر رژیم صهیونیستی در منطقه می باشد.

به عنوان بخش اصلی طرح ایجاد خاورمیانه جدید، حکومت های مستقل باید از بین بروند و کشورهای تازه ای با ماهیت وابستگی کامل به استعمارگر، اشغالگر و استثمارگر امریکا و شرکایش تشکیل شود؛ حملات گستره رژیم صهیونیستی به زیرساخت های نظامی و افتصادی سوریه پس از سقوط نظام بشار اسد در همین راستا قابل توجیه می باشد. اسرائیل با استفاده از هرج و مرجی ناشی از سقوط دولت مستقل سوریه تلاش می کند یک بار برای همیشه توان نظامی و اقتصادی سوریه را نابود کند. هدف از تعرض اسرايیل به خاک سوریه و در اختیار گرفتن سرزمین هایی در کشور نیز با هدف کشورگشایی رژیم صهیونیستی صورت می گیرد.

براساس شواهد میدانی و گزارشات موجود، اسرايیل قبلا نیز این طرح شوم خود را امتحان کرده بود که با مقاومت شدید و دفاع همه جانبه جبهه مقاومت به شمول گروه مقاومت حزب الله لبنان، مقاومت فلسطین(حماس)، گروه های مقاومت فاطمیون، زینبیون و حیدریون و گروه مقاومت یمن با شکست مواجه شده بود.

در این راستا باید گفت جبهه مقاومت و کشورهای حامی جبهه مقاومت در اصل جور کوتاهی برخی کشورهای اسلامی منطقه در دفاع از تمامیت ارضی و استقلال خود را کشیدند. جبهه مقاومت با دفاع از سوریه و عراق در مقابل تروریستان داعش در حقیقت مانع تحقق طرح شوم همدستی و برادری اسرايیل با تروریزم برای نابودی کشورهای اسلامی مستقل در منطقه شد، طرحی که البته حمایت همه جانبه امریکا و شرکایش را نیز به همراه داشت.

جبهه مقاومت با استفاده از امکانات مالی و تجهیزات نظامی خود و بدون دریافت هیچگونه حمایت نظامی و حتی روحی از سوی بیشتر کشورهای اسلامی منطقه در واقع طرح تازه و شوم تجریه کشورهای اسلامی امریکا و شرکای غربی اش را خنثی نمود.

اینک که جبهه مقاومت تن زخمی و رنجور دارد اما به نظر می رسد زمینه برای جولان تروریستانی که فقط و فقط جامه عوض کرده اند فراهم شده است؛ در این راستا باید گفت ترکیه با حمایت از تروریزم و در نبود یک دوراندیشی سیاسی آینده محور در اصل به تروریزم مشروعیت بخشید. نقشه ترکیه در ساقط نمودن دولت مستقل سوریه با هدف رفع تهدید کردهای جدایی طلب نه تنها برای انقره دستاورد مطلوبش را نداشت که منشأ یک تهدید کلان تازه شد؛ احتمال تجزیه ترکیه و نابودی دولت اردوغان با ابزار تروریزم: تروریزم در واقع دست پرورده امریکا برای لکه گذاری جهت نابودی کشورهای عمدتا مسلمان منطقه برای تسلط بر منابع سرشار نفت و گاز آنها می باشد.

براساس شواهد، در زمان تسلط داعش بر عراق، امریکا و هم پیمانانش منابع نفتی عراق را تاراج نمود و داعش در واقع جاده صاف کن این چپاول بود. داستان تسلط گروه تروریستی تحریرالشام بر سوریه نیز همان داستان است؛ اینک فرصت تاراج نفت و گاز سوریه از سوی امریکاست، این طرح بسیار زیرکانه و از جنس نقشه های اصیل شیطانی ست، اینکه هرینه های جنگ در منطقه از منابع همان کشورهای مورد هجوم به دست آید.

از سویی هم ترکیه در نبود یک ذکاوت سیاسی و درس نگرفتن از پیامدهای شوم سقوط دادن حکومت های مستقل در گذشته، زمینه ساز نابودی حکومت مشتقل در سوریه را فراهم نمود.

سوریه پر هرج و مرج کنونی به مراتب خطرناک تر از زمان بشار اسد برای ترکیه می باشد چراکه نیروی ائتلاف دموکراتیک سوریه متشکل از عمدتا کردها ساخته و پرداخته امریکاست و احتمال همسویی تروریزم با نیروی ائتلاف دموکراتیک سوریه و نشانه گرفتن نوک نیزه تهاجم به سوی ترکیه وجود دارد.

لایحه تحریم ترکیه از سوی امریکا در واقع حفاظت از نیروهای دموکراتیک سوریه است.

نویسنده: حفیظ الله رجبی – خبرگزاری دید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا