ارتش پاکستان: انتظار داریم حکومت موقت به تعهدات امنیتی خود عمل کند
خبرگزاری دید: ارتش پاکستان اعلام کرده است که نیروهای امنیتی این کشور تلاش نفوذی شبهنظامیان از ولسوالی ژوب را خنثی کرده و ۵ شبهنظامی را از بین برده است.

شاخه رسانهای ارتش شام روز گذشته (۳۰ جدی) اعلام کرده است که نیروهای امنیتی این کشور تلاش نفوذی شبهنظامیان در منطقه ژوب بلوچستان را خنثی کرده و پنج شبهنظامی را کشتند.
در اعلامیه ارتش پاکستان آمده است که در شب ۱۸-۱۹ جنوری متوجه حرکت گروهی از شبهنظامیان شدهاند که میخواستند از طریق مرز پاکستان با افغانستان نفوذ کنند.
بر بنیاد این اعلامیه، پاکستان همواره از حکومت موقت افغانستان خواسته است تا از مدیریت موثر مرزها در آن سوی مرز اطمینان حاصل کند.
در ادامه این بیانیه آمده است: انتظار میرود حکومت موقت افغانستان به تعهداتش عمل کرده و استفاده خوارج از خاک افغانستان را برای تداوم اقدامات تروریستی علیه پاکستان خنثی کند.
حکومت سرپرست افغانستان همواره اعلام کرده که به هیچ کسی اجازه استفاده از خاک افغانستان علیه سایر کشورها را نداده و حوادث امنیتی مشکل داخلی پاکستان است.