خبرگزاری دید: محمد صادق نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان از اشتراک خود در نشست کارگروه روند دوحه برای مبارزه با مواد مخدر خبر داد.

محمد صادق نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان شام روز گذشته(۲۴ دلو) در برگه اکس خود نوشته که در جلسه کارگروه روند دوحه با تمرکز بر مبارزه با مواد مخدر بهطور مجازی اشتراک کرده است.
محمد صادق: در آن، بر تعهد تزلزلناپذیر پاکستان برای حمایت از افغانستان در رسیدگی به چالش مواد مخدر تاکید کردم.
وی افزود: در این راستا، من از تعهد پاکستان به مشارکت در تجارت، تسهیل ترانزیت کالا، کمک تخنیکی در زمینه کشاورزی مقاوم در برابر اقلیم، ۴ هزار و ۵۰۰ بورسیه تحصیلی برای دانشجویان دانشگاه و ظرفیتسازی در اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر، معیشت جایگزین برای برادران و خواهران افغانستان اطمینان دادم.