خبرگزاری دید: قرار است سازمان ملل متحد برای نخستینبار بهصورت رسمی وضعیت قحطی در شهر غزه را اعلام کند. نهاد «طبقهبندی یکپارچه امنیت غذا» (IPC) که زیر نظر سازمان ملل وظیفه پایش بحرانهای غذایی در جهان را بر عهده دارد، امروز، جمعه ۳۱ اسد، غزه را در فهرست مناطق دچار قحطی قرار خواهد داد.

به گزارش نشریه تلگراف، شهر غزه با جمعیتی نزدیک به ۵۰۰ هزار نفر، اکنون با بحرانی بیسابقه در حوزه امنیت غذایی روبرو است. طبق ارزیابی این نهاد، پس از ۲۲ ماه درگیری مداوم، بیش از نیم میلیون نفر از ساکنان غزه در شرایطی فاجعهبار شامل گرسنگی شدید، فقر مطلق و تهدید مستقیم مرگ زندگی میکنند.
از زمان تأسیس این نهاد در سال ۲۰۰۴ تاکنون، تنها چهار بار قحطی بهطور رسمی در نقاط مختلف جهان اعلام شده است. قرار گرفتن غزه در این فهرست نشاندهنده شدت و وخامت بیسابقه بحران انسانی در این منطقه است.