جنگجهانخبرسیاستمنطقه

نمایندگان کنگره: هیچ دلیل قانع‌کننده‌ای برای آغاز جنگ با ایران ارائه نشد

خبرگزاری دید: پس از نشست نمایندگان کنگره آمریکا با وزیر خارجه و رئیس سازمان سیا درباره تحولات مرتبط با ایران، چندین عضو کنگره اعلام کردند که در این جلسه حتی یک دلیل قانع‌کننده برای آغاز جنگی جدید در خاورمیانه ارائه نشده است.

نمایندگان کنگره: هیچ دلیل قانع‌کننده‌ای برای آغاز جنگ با ایران ارائه نشد

جیم هیمس، عضو دموکرات مجلس نمایندگان، با ابراز نگرانی گفت: «جنگ‌های خاورمیانه معمولاً پیامدهای خوبی برای رؤسای‌جمهور و برای کشور ما نداشته‌اند. تاکنون هیچ توضیح قانع‌کننده‌ای نشنیده‌ایم که چرا اکنون باید وارد جنگ دیگری در منطقه شویم.»

چاک شومر، رهبر اقلیت دموکرات در سنا، نیز پس از پایان جلسه در اظهاراتی کوتاه تأکید کرد: «موضوع بسیار جدی است و کاخ سفید باید بتواند مردم را قانع کند.»

مارک وارنر، سناتور دموکرات و عضو ارشد کمیته اطلاعاتی سنا، این شرایط را «لحظه‌ای فوق‌العاده حساس برای خاورمیانه و آمریکا» توصیف کرد و از رئیس‌جمهور خواست روشن کند: «اهداف و منافع آمریکا در صورت ورود به جنگ با ایران چیست و چگونه قرار است از منافع کشور در منطقه حفاظت شود.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا