امنیت و حوادثخبر

جان باختن دست‌کم ۱۰ نفر در پی آتش‌سوزی در شفاخانه‌ای در هند

خبرگزاری دید: مقام‌های هندی اعلام کردند در پی آتش‌سوزی در بخش مراقبت‌های ویژه یک شفاخانه در ایالت اودیشا، دست‌کم ۱۰ نفر جان خود را از دست دادند و چند نفر دیگر زخمی شدند.

به گفته مقامات، این آتش‌سوزی بامداد روز دوشنبه در مرکز ترومای شفاخانه رخ داده‌است. در زمان حادثه دست‌کم ۲۳ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه (ICU) تحت درمان بودند.

مقام‌های محلی اعلام کردند ۱۰ بیمار زمانی جان باختند که کارکنان درحال انتقال آنان به مکانی امن و دور از آتش بودند. همچنین پنج نفر دیگر به شدت زخمی شده‌اند، اما هنوز مشخص نیست که جراحات آنان ناشی از آتش‌سوزی بوده یا از قبل آسیب دیده بودند.

وزیر ارشد ایالت اودیشا پس از بازدید از محل حادثه گفته که احتمال می‌رود علت آتش‌سوزی اتصال کوتاه برق در مرکز تروما بوده باشد.

او افزوده‌است: «کارکنان پزشکی و نیروهای امنیتی با به خطر انداختن جان خود بیماران را نجات دادند. در جریان عملیات امداد، برخی از آنان نیز زخمی شدند و اکنون تحت درمان قرار دارند.»مقام‌ها گفته‌اند تحقیقات برای مشخص‌شدن علت دقیق این حادثه ادامه دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا