افغانستانامنیت و حوادثجنگسیاستمنطقه

خلیلزاد: حکومت دست‌نشانده پاکستان به خواسته‌های مردمش توجهی ندارد

خبرگزاری دید: زلمی خلیل‌زاد، نماینده پیشین امریکا در امور روند صلح افغانستان، در واکنش به حمله هوایی پاکستان به کابل گفت: «از قتل‌عام حدود ۴۰۰ غیرنظامی افغان و زخمی‌شدن صدها نفر بسیار متاسفم.»

خلیل‌زاد افزود که این حمله نتیجه اقدامات «وحشیانه» نظامیان پاکستان است و باعث شده است کابل پیشنهاد مذاکرات خود را پس بگیرد و گزینه‌های پاسخ‌دهی و احتمالاً تشدید تنش‌ها را بررسی کند.

او از جامعه جهانی خواست این حمله را محکوم کرده و کمک‌های انسانی به قربانیان ارائه دهند و همچنین از طالبان خواست در سیاست‌های خود تجدیدنظر کنند.

خلیل‌زاد با بیان این‌که حکومت پاکستان دست‌نشانده است، خطاب به شهروندان پاکستانی نوشت: «امیدوارم بیشتر پاکستانی‌های شریف از تصمیم غیرانسانی رهبری نظامی خشمگین و ناامید باشند.»

حکومت طالبان اعلام کرد در حمله هوایی شب گذشته به کابل ۴۰۰ غیرنظامی کشته و ۲۵۰ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا