جهانخبرسیاست

افزایش قیمت نفت همزمان با دیدار شی ـ ترامپ

خبرگزاری دید: در حالی ‌که نگاه سرمایه‌گذاران جهانی به نتیجه دیدار شی جین‌پینگ و دونالد ترامپ دوخته شده، قیمت نفت در معاملات امروز پنجشنبه ۲۴ ثور، با رشد ملایمی همراه شد که ناشی از امیدواری بازار به روشن‌تر شدن وضعیت بحران تنگه هرمز است.

بازار جهانی نفت امروز پنجشنبه، ۲۴ ثور، در فضایی از انتظار و احتیاط با افزایش قیمت روبه‌رو شد. سرمایه‌گذاران جهانی چشم به دیدار شی جین‌پینگ و دونالد ترامپ دوخته‌اند؛ دیداری که به باور فعالان بازار می‌تواند سرنخ‌هایی درباره آینده بحران تنگه هرمز ارائه دهد.

بر اساس گزارش رویترز، بهای معاملات آتی نفت برنت با ۲۶ سنت معادل ۰.۲۵ درصد افزایش، به ۱۰۵ دالر و ۸۹ سنت در هر بشکه رسید. نفت خام وست‌تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز با ۳۲ سنت معادل ۰.۳۲ درصد رشد، در سطح ۱۰۱ دالر و ۳۴ سنت معامله شد.

این رشد در حالی ثبت شده که هر دو شاخص نفتی روز چهارشنبه کاهش قابل ‌توجهی را تجربه کردند. نگرانی‌ها درباره احتمال افزایش نرخ بهره در آمریکا، به‌دلیل رشد قیمت سوخت و فشارهای تورمی، باعث شد معاملات آتی نفت برنت بیش از ۲ دالر و نفت وست‌تگزاس بیش از ۱ دالر افت کند.

تحلیلگران می‌گویند نتیجه دیدار رهبران چین و آمریکا می‌تواند جهت‌گیری کوتاه‌مدت بازار انرژی را تعیین کند؛ به‌ویژه اگر نشانه‌هایی از کاهش تنش‌ها در تنگه هرمز یا هماهنگی بیشتر در مدیریت بحران ارائه شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا