افغانستانجهانخبرسیاستنظامی

مولانا فضل‌الرحمان: سیاست پاکستان در قبال افغانستان ‌شکست خورده‌است

خبرگزاری دید: مولانا فضل الرحمان، رهبر حزب جمعیت علمای اسلام پاکستان، اعلام کرد که سیاست چند دهه‌ای پاکستان در قبال افغانستان شکست خورده و باعث افزایش بی‌اعتمادی میان دو کشور شده‌است.

او امروز چهارشنبه(۳۰ ثور) در نشست خبری در شهر کراچی گفته‌است که اسلام‌آباد در دوره‌هایی از حکومت‌های افغانستان حمایت کرده و در دوره‌هایی دیگر در برابر آن‌ها قرار گرفته‌است؛ رویکردی که به گفته او نتیجه موفقی نداشته است.

فضل‌الرحمان تاکید کرده که مشکلات میان افغانستان و پاکستان باید از راه گفت‌وگوهای سیاسی و دیپلماتیک حل شود، نه از طریق زور و تنش‌های نظامی.

او خواستار آغاز تعاملات جدی سیاسی و دیپلماتیک برای حل اختلافات میان کابل و اسلام‌آباد در زمینه‌های تجارت، مدیریت مرزی، مهاجران و مسایل امنیتی شد.

این اظهارات درحالی مطرح می‌شود که تنش‌ها میان افغانستان و پاکستان بر سر درگیری‌های مرزی، اتهامات امنیتی متقابل و اخراج مهاجران افغان از پاکستان همچنان ادامه دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا