اجتماعاسلایدشوافغانستانحکومتخبرسیاست

احمد مسعود: آزادی‌خواهی با سکوت در برابر تبعیض سازگار نیست

خبرگزاری دید: احمد مسعود، رهبر جبهه مقاومت ملی افغانستان، با انتقاد از تبعیض و محدودیت‌های اعمال‌شده علیه شیعیان تأکید کرد که آزادی افغانستان بدون تأمین حقوق برابر برای همه اقوام و مذاهب ممکن نیست.

مسعود در مراسم گرامی‌داشت سالگرد شهادت سید مصطفی کاظمی گفت که شیعیان افغانستان با تبعیض، محدودیت‌های مذهبی و نقض حقوق اساسی خود روبه‌رو هستند.

او با تأکید بر ضرورت دفاع از حقوق همه شهروندان افغانستان اظهار داشت: «اگر در برابر ستم بر یک گروه سکوت کنیم، نمی‌توانیم مدعی آزادی برای مابقی افغانستان باشیم.»

رهبر جبهه مقاومت ملی افزود که آزادی و عدالت نباید به قوم یا مذهب خاصی محدود شود و همه شهروندان افغانستان باید از حقوق و فرصت‌های برابر برخوردار باشند.

احمد مسعود در بخش دیگری از سخنانش، مخالفان طالبان را به کنار گذاشتن اختلاف‌ها و پایان دادن به پراکندگی فراخواند و تأکید کرد که رسیدن به اهداف مشترک، مستلزم اتحاد و همکاری نیروهای مخالف است.

او با اشاره به تجربه همکاری چهره‌های سیاسی با دیدگاه‌های متفاوت در گذشته گفت که این تجربه نشان داده که اختلاف‌های سیاسی و فکری مانع ایستادگی مشترک برای استقلال و آزادی افغانستان نیست.

مسعود تأکید کرد که وحدت به معنای کنار گذاشتن تفاوت‌ها نیست، بلکه به معنای پذیرش اختلاف‌ها و همکاری برای دستیابی به آزادی و ساختن آینده‌ای مشترک است.

سید مصطفی کاظمی، وزیر پیشین تجارت و نماینده مردم کابل در مجلس نمایندگان، ۱۵ عقرب ۱۳۸۶، هنگام سفر به ولایت بغلان در رأس هیاتی از نمایندگان پارلمان، در یک حمله انتحاری در شهر پلخمری شهید شد.

این هیات برای بررسی وضعیت اقتصادی و بازدید از کارخانه قند بغلان به این ولایت سفر کرده بود. در این حمله، پنج نماینده دیگر پارلمان و ده‌ها غیرنظامی، از جمله شماری از دانش‌آموزان، نیز به شهادت رسیدند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا